Avukat Cepli Dosya


Dosyalama ve evrak yükünü hafifletmeye en çok ihtiyacı olan meslek gruplarının başında avukatlar gelmektedir. Sizlere sunduğumuz avukat dosya ürünleri büronuzda organize hale gelmenizi sağlarken; ekonomik ve bütçe dostu fiyatları ile de cazip bir alışveriş imkanı sunar.

Sürekli müvekkilleri tarafından gelen evrakları, mahkemelerden gelen zabıtları, üst makamlardan gelen yazıları toplayan ve dosyalayan avukatların ofislerinde hemen hemen her çeşit dosyaya ihtiyaç duyulmaktadır. Avukatların bu ihtiyaçlarını görüyor ve evraklarını en iyi şekilde organize etmelerini sağlayan ürünleri özgün ve şık tasarımlar ile sizlere sunuyoruz.

Avukat Dosya Çeşitleri

Avukatların ihtiyaçları olan ve sizlere sunduğumuz avukat klasör ve dosya çeşitleri arasında:

·      Klasör Dosya: Özellikle müvekkile ait olan muhtelif dosyaların ve evrakların toplanmasını sağlayan dosyalardır.

·      Cepli Dosya: Özellikle duruşmalara giderken ya da müvekkile ait notları toplarken kullanılan cepli dosyalar evrak yükünüzü azaltmaya yardımcı olur.

·      Telli Dosya: Bu dosyalar evrakları deldiğiniz takdirde tek bir dosya içerisinde sırasına göre koymanızı sağlayan dosyalardır.

·      Adliye Dosya: Pembe ve geniş renkte olan bu dosyalar özellikle mahkeme kalemlerine, ön büro ve tevzi bürolarına evrak teslim etmenizde size yardımcı olmaktadır.

Avukat Dosyalarının Özellikleri

Sizlere sunduğumuz ürünlerimiz ve hizmetimizin özellikleri şu şekildedir:

·      İhtiyacınız olan her dosya türünde avukatlık dosyaları sitemizden sizlere ulaştırılmaktadır. İhtiyaçlarınıza cevap veren bir hizmet sunuyoruz.

·      Şık, özgün ve profesyonel dosyalar ofisinizin organize olmasını sağlarken; nizamlı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.

·      Firmanızın logosu ve isminin olduğu dosyalar özellikle büro dışında büronuzun tanınırlığını arttırma konusunda size destek olur.

·      İstediğiniz ebatta, renkte ve tasarımda ürettiğimiz ürünler aradığınız özgünlük ve profesyonelliği sizlere sunmaktadır.

Avukat Dosya Fiyatları

Ürünlerimizi sizlere geniş ürün ve tasarım yelpazesi ile sunarken aynı zamanda bütçenizi de göz önünde bulunduran bir hizmet sunuyoruz. Böylelikle bütçenizi sarsmayan fiyatlar ile aradığınız kalitede ve görünümde ürünlere ulaşmanıza imkan sağlıyoruz. Hemen sizlere sunduğumuz avukatlık dosyalarını inceleyebilirsiniz. İstediğiniz adette ve tasarımda avukat dosya ürünlerini sitemizden satın alarak uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanacağınız, birinci kalitede ve dayanıklılıkta ürünlere sahip olabilirsiniz.