Cepli Dosya Örnekleri

Cepli dosya tasarlatmak istiyorsanız sizlere sunduğumuz sayısız cepli dosya örnekleri arasından sizin için en uygun olan örneğe kolayca ulaşabilirsiniz.

Cepli dosya denildiğinde her ne kadar akla klasik ve standart modeller gelse de aslında cepli dosyalar tasarım ve özellik bakımından kişiselleştirilmeye son derecede uygun ürünlerdir. Birbirinden farklı tasarım ve fonksiyonel özelliğe sahip olan ürünlerimiz arasından sizin için en ideal modeli hemen seçebilirsiniz. Kaliteli ve son teknoloji baskı hizmeti veren firmamız ile hem ihtiyaçlarınıza hem de aradığınız görselliğe hitap eden ürünlere sahip olabilirsiniz.

Cepli Dosya Modelleri

Sizlere sunduğumuz cepli dosya modeli seçeneklerimiz gerçekten sınırsızdır. Bu modellere birkaç örnek vermek gerekirse:

·      Tek Kısmı Cepli: Eğer evraklarınızı muhafaza edebileceğiniz standart ve kullanışlı bir modele ihtiyacınız varsa bu modelimiz sizlerin beklentilerini karşılayacaktır.

·      Çift Kısmı Cepli: Hem alt hem de yan kısmında yer alan cepler özellikle pek çok sayıda evrakı sorunsuz bir şekilde muhafaza etmek isteyen kullanıcılarımızın tercihidir. Bu kısmı ile evraklarınızın karışmadan ve savrulmadan dosya içerisinde muhafazasına imkan tanır.

·      Kartvizit Cepli: Eğer dosyalarınızın içerisinde kartvizitinizi de taşıyabileceğiniz bir model arıyorsanız cep kısmında kartvizit koyabileceğiniz alana sahip olan ürünlerimizi incelemelisiniz. Böylelikle sosyal bağlantılarınızı arttırırken kartvizitinizi potansiyel müşterilerinize kolaylıkla sunabilirsiniz.

·      Sınırsız Renk Seçeneği: Dilediğiniz renge sahip olan cepli dosyaları sizlere sunuyoruz.

·      Özel Baskı Hizmeti: Dilerseniz firmanızın ismini dilerseniz firmanızın logosunu ya da amblemini bastırabileceğiniz cepli dosyalar sizlere profesyonel ve özgün ürünlere ulaşma imkanı sunmaktadır.

Cepli Dosya Baskı

Sizlere sunduğumuz cepli dosya baskı hizmetimizi sunarken;

·      Son teknoloji baskı teknikleri kullanıyoruz. Böylelikle ürünlerinizin baskısının HD kalitesinde, çok net ve profesyonel görünmesini sağlıyoruz.

·      Profesyonel baskı makineleri ile aradığınız kaliteli ve şık ürünlere çok kısa sürede ulaşmanıza imkan tanıyoruz.

·      Baskı seçenekleri arasında sınırsız seçenek sunarak tam hayalinizdeki ürünleri üretiyoruz.

Cepli Dosya Fiyatları

Cepli dosyalarımızın fiyatları seçeceğiniz tasarıma ve fonksiyonel özelliklere, cep dosyanızın ebadına ve tasarım için aradığınız diğer özelliklere bağlı olarak değişmektedir. Dilerseniz standart dilerseniz tam hayalinizdeki ürünlere ulaşmanız bizimle çok kolay! Hemen ürünlerimizi inceleyerek ve bizimle iletişime geçerek cepli dosya fiyatları hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.