Cepli Dosya Tasarımları

Cepli dosyalara ihtiyacınız varsa sizlere sunduğumuz cepli dosya tasarımları şık, kaliteli ve tam ihtiyacınız olan özelliklerde dosyalara sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer cepli dosya almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli iki faktör kalite ve özgünlüktür. Sizlere bu iki özelliği de sunan sitemiz kaliteli ve 1. sınıf hammaddelerden üretilen cepli dosyalar kişisel seçimlerinize göre şık ve HD kalitede baskılarla sizlere sunulmaktadır. Dosyaların üzerine yapılan baskılar arasında firma adı, logo, görsel, yazı gibi pek çok farklı baskı tekniği yer almaktadır.

HD Kalitede Cepli Dosya Baskısı

Genel olarak cepli dosya baskı seçeneklerimiz sizlere HD kalitede baskı teknikleri ile sunulmaktadır. Solgun, ne olduğu anlaşılmayan baskılar ile firmanızın profesyonelliğine gölge düşürmeden şık ve profesyonel bir cep dosya hizmetinden yararlanmak istiyorsanız hemen sitemizdeki ürünleri inceleyebilirsiniz. Mat ve parlak kuşe kağıt, 1. hamur kağıt, karton, lazer kesim kağıt gibi pek çok farklı kağıt çeşidi ile sayısız renk seçeneğinin bir araya geldiği cepli dosyaları sizlere sunuyoruz.

HD kalitede olduğundan firmanızın profesyonel bir itibara sahip olmasına yardımcı olan cepli dosyalarımız sizlere ihtiyacınız olan tanıtım ve reklam hizmetini de sunmaktadır. Özellikle ofis ve işyeri dışında çalıştığınız zamanlarda insanların firmanızın ismini, telefon numarasını almasını sağlayan cepli dosyalar bu özelliği ile de müşteri portföyünüzü geliştirmenizde size yardımcı olur.

Kartvizit koyabileceğiniz cep bölmesinden tek ve çift bölmeli dosya özelliklerine kadar pek çok farklı tasarım özelliğine sahip olan cepli dosya modelleri sizlere ekonomik fiyat seçenekleri ile sunulmaktadır.

Ucuz Cepli Dosya Kolay Kartvizit’te!

Cepli dosyalara ihtiyacınız varsa ancak üretim maliyeti nedeniyle çekimser kalıyorsanız; ürünlerimiz tüm endişenizi ortadan kaldıracak fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır. Her ürünümüz için sunduğumuz kaliteli ve profesyonel hizmetimizden ekonomik fiyatlar ile yararlanmak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Sınırsız tasarım seçeneği, kaliteli hammadde ve baskı hizmeti, özenli paketleme ve kargo seçeneklerimiz ile aradığınız kaliteli hizmet bir tık uzağınızda. Hemen sizlere sunduğumuz cepli dosya tasarımları arasından kişisel tercihlerinize göre seçim yapabilir; istediğiniz baskı tekniği ve adet sayısı ile ihtiyacınız olan ürünleri üreterek sizlere ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.