Dijital Kartvizit Nedir, Nasıl Kullanılır

Teknolojinin gelişmesi birçok alanda yenilenmeyi sağladı bunlardan birisi de eskiden cebimizde gezdirdiğimiz kartvizitler artık dijital dünyaya entegre edildi. Dijital kartvizit nedir nasıl kullanılır sorusunu bu yazımızda ele alıyoruz.

Dijital kartvizit nedir nasıl kullanılır

Dijital kartvizit Nfc özellikli kartlara bilgilerinizin eklenmesi ve karşı taraftaki nfc özellikli telefonlara kartı dokundurduğunuzda bilgilerinizin telefonda görünmesi olarak özetlenebilir.

Dijital kartvizitler temas ettiği cep telefonunda iletişim bilgilerinizin bulunduğu ve istediğiniz zaman güncelleyebildiğiniz profil sayfasını açar. Açılan bu sayfada isim adres telefon websitesi mail adresi sosyal medya hesaplarınız sahibinden sayfanız trendyol hepsiburada mağazalarınız ticari bilgileriniz vb birçok bilgi bulunur.

özellikle firmamızda dijital kartvizit yaptırmak isteyen birçok müşterimizin merak ettiği sorular arasında yer alır. Dijital kartvizit aynı zamanda sanal ve teknoloji kartviziti olarak da bilinir. Burada özellikle firma ve şahıs iletişim bilgilerinizi internet üzerinden paylaşıyor bu şekilde sunuyor. Aynı zamanda dijital kartvizitler daha çok masaüstü bilgisayarda ya da laptop üzerinden gösterilmesi de sizlere ulaşmak isteyen müşteri firmaların bilgisayarlarında duruyor.

UYGUN FİYATLI NFC DİJİTAL KARTLARA YÜKSEK ÜCRETLER ÖDEMEYİN DİYE TÜM KARTVİZİT SİPARİŞLERİNİZDE   DİJİTAL KARTVİZİT HEDİYE EDİYORUZ 

Dijital Kartvizitler Nasıl Çalışır?

Dijital kartvizit hesabınız oluşturulduktan sonra kullanmak istediğiniz bilgileri hesabınıza eklersiniz. Aktif olan kartınızı karşı tarafın nfc özellikli telefonunun üst bölümüne dokundurduğunuz zaman bilgileriniz ekranda açılırç

Dijital kartvizit yaptırmak istediğiniz zaman firmamıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekiyor. Dijital kartvizit nasıl çalışır sorusuna bakacak olursak dijital kartvizit iletişim bilgilerinizi kolay bir şekilde paylaşmanın basit bir yoludur. Burada aynı zamanda dijital kartvizit oluşturmak için basit yol bulunur.

Dijital Kartvizitinizi Nasıl Paylaşabilirsiniz?

Dijital kartvizitlerinizi ister nfc ile temas ettirerek ister üzerindeki qr kodu okutarak istersenizse kısa profil linkinizi göndererek paylaşabilirsiniz 

Dijital kartvizitleri paylaşmak aslında çok kolay burada aynı zamanda insanlara göndermenin birden farklı yolu var. Hem çevrimiçi araçlar, bir e-posta altında yer alan imza biçiminde ekleyebileceğiniz bir kart oluşturduktan sonra bu şekilde gönderim yapılır.

Dijital kartvizit yaptığımız şahıs ya da firmalar bu kartvizitleri internet üzerinden müşterilerine gönderir. Bazı kartvizitler için de uygulamaya gerek kalmadan gönderim yapılıyor bu sayede bir firma dijital kartvizit istediği zaman kolay bir şekilde gönderim olanağına sahip bir mekanizmaya sahip bir uygulama.

Dijital Kartvizit Nasıl Yapılır?


Dijital kartvizit yaptırmak isteyenler firmamıza danışabilir. Firmamız farklı türde dijital kartvizitler oluşturmak için birden fazla yol kullanıyor.

Peki nasıl kartvizit yapıyoruz. Öncelikle müşterilerimizden iletişim firma bilgilerini istiyor ardından bu bilgiler üzerinden kartvizit tasarımınızı yaptıktan sonra bir taslak sunuyoruz bu şekilde oluşturduğumuz kartviziti sizlere örnek olarak yolluyoruz. Sizler beğendiği taktirde baskı aşamasına geçiyoruz. Kartvizit modelleri olarak istediğiniz her model firmamızda mevcut internet sitemizden kartvizit örneklerine de bakabilir bu örnekler üzerinden de bir fikir oluşturabilirsiniz. Siz de dijital kartvizit nedir nasıl kullanılır sorularını merak ediyorsanız internet sitemize göz atabilirsiniz.