Menu
Sepetiniz

Kartvizit Modelleri RSS Feed

Kartvizit Modelleri

Sitemizde bulunan kartvizit modelleri arasından sizin için en uygun olan kartvizit modelini seçerek baskı sürecini başlatabilirsiniz.

Kartvizit modelleri mesleklere ve üzerine eklenecek bilgilere göre değişiklik göstermektedir. Bu noktada sitemizde örnek olarak tasarlanmış birden fazla kartvizit modeli bulunmaktadır. Bu örnek kartvizit modelleri arasından dilediğiniz modeli seçerek direkt sipariş verebilirsiniz. Kartvizitin üzerinde kim olduğunuz, nerede ne iş yaptığınızla ilgili bilgiler yer almalıdır. Bu sebeple de sitemiz aracılığıyla sipariş verirken kartvizitin zerinde yer almasını istediğiniz bilgileri doğru ve tam olarak doldurduğunuza emin olmanız gerekmektedir. İletişim ve adres bilgileri bu konuda dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardır.

Kartvizit Modelinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kartvizit tasarımı ile ilgili sitemizde pek çok örnek model bulunmaktadır. Bu örnek modeller iş kollarına göre kategorilere ayrılmıştır. Meslekleri yansıtan renkler ve şekiller değişiklik göstermektedir. Bu sebeple kartvizit modeli seçerken mesleğinizi yansıtıp yansıtmadığı konusunda da detaylı bir inceleme yapmanız gerekmektedir. Örnek tasarımlarımız dışında sitemizde yararlanabileceğiniz tasarım hizmeti de mevcuttur. Ücretsiz kartvizit tasarımı hizmetimiz sayesinde, kendi belirlediğiniz renkte, şekilde ve özellikte tasarımı kartvizitiniz olarak kullanabilirsiniz. Ancak bu tasarımı bizimle paylaşmanızın ardından tasarım ekibimiz sizinle iletişime geçecektir. Tasarımınızla alakalı ince ve teknik detayları ekibimizle paylaşmanızın ardından tasarımınız uzman kişilerce yapılacaktır. Tasarımın bitmesinin ardından son hali için yine tarafınızdan onay alınmaktadır. Onayladığınız zaman geriye kalan tek şey ödeme adımlarını da tamamlayıp kartvizitinizin baskıdan çıkıp size ulaştırılmasını beklemektir.

Kartvizit Tasarımı Yapmak

Kartvizit modelleri belirli tasarım şablonları çerçevesinde tarafınıza seçebilmeniz adın sunulmaktadır. Bu örnek tasarımlar uzman tasarımcılar tarafından yapılmaktadır. Bu sebeple hiçbir kaygı yaşamadan sitemizden örnek tasarımlar arasından sipariş verebilirsiniz. Sektörde pek çok kartvizit modeli bulunmaktadır. Ancak sıradan olmak sizi herkesle aynı çizgiye çekecektir. Öne çıkabilmek ve fark yaratabilmek adına mutlaka özgün bir tasarım seçmeniz gerekmektedir. Birbirinin kopyası tasarımlar sizin için dezavantaj olacaktır. Tasarım konusunda tam da bu nedenden maksimum dikkat ve yaratıcılıkla ekibimiz sizler için çalışmaktadır. Bu çerçevede sitemizden seçeceğiniz kartvizit modelleri size iş yaşamınızda yüksek fayda sağlayacaktır. 

Burada hiç yazı yok