QR Kod Nedir?

Bu yazımızda firmamızdan kartvizit yaptırmak isteyen müşterilerimizin merak ettiği sorular arasında yer alan qr kod nedir sorusunu ele alacağız.

QR kod nedir? Sorusuna bakacak olursak özellikle qr kod kartvizit üzerine tanımlayarak müşterilerinizin daha kolay bir şekilde bilgilerinize erişmesini sağlayan bir sistem olmasından dolayı daha çok tercih ediliyor. Burada aynı zamanda bir kartvizit üzerine tanımladığımız bilgilere bağlı olarak kartvizitlerde daha çok tercih edilmesinden dolayı birçok müşterimiz qr kodlu kartviziti tercih ediyor.

QR Kod Nedir? Ne Anlama Gelir?

Öncelikle qr kod tanımını bir ele alalım. QR Kod kısa adıyla İngilizce olarak yazılan ve burada Quick Response (hızlı cevap) kelimelerinin baş harfleri ile isimlendirilen barkod mantığı ile çalışan bir tür görsel kodlama şekli olarak bilinir. QR kod daha çok içine kaydettiğimiz bilgiler cep telefonu kamerası veya barkod okuyucu cihazları tarafından okunarak içinde yer alan bilgiler kolayca okunarak işlenmesi sayesinde müşteriler kolay bir şekilde bilgilerinize erişebilir.

QR Kod Oluşturmak Ücretli mi?

QR kod oluşturmak isteyen firma ya da şahıs firmaları qr kod ücretli mi sorusunu da merak ediyor burada özellikle qr kod oluşturma işlemine bağlı olarak bir qr kod oluşturmak istediğiniz zaman bu tamamen ücretsiz bir şekilde işleme alınır. Firmamız tarafından qr kod uygulaması sayesinde istediğiniz bilgiyi qr kod sayesinde dijital kartvizitinize tanımlayabilir ve bu şekilde müşterilerinize daha kolay bir şekilde sunabilirsiniz.

QR Kod Nasıl Oluşturulur?

QR kod kartvizit yaptırmak isteyenler için de aynı zamanda en iyi hizmeti sunuyoruz bu hizmet kalitemize bağlı olarak qr kodlu kartvizit yaptırmak istiyorsanız öncelikle firmamıza bilgilerinizi göndermeniz gerekiyor telefon aracılığı ya da gmail aracılığı ile bilgilerinizi daha kolay bir şekilde gönderebilir ve böylece işleme alınmasını da sağlayabilirisniz.

Bu şekilde bilgilerinizi gelişmiş qr kod uygulaması sayesinde kartvizite kaydediyor ve kısa  bir süre içinde baskı aşamasına geçtikten sonra firmalara sunuyoruz. Qr kod nedir sorusuna bağlı olarak bunun hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz firmamız internet sitesine de göz atabilirsiniz.