Menu
Sepetiniz

Remax Kartvizitleri RSS Feed

Remax Kartviziti

Kartvizit bir işin yapımının tanıtımı için hazırlanan kısa tanıtım kartlarıdır. Ancak bunların farklı modelleri bulunur. Tıpkı Remax kartvizit örneklerinde olduğu gibi...

Remax kartvizit örnekleri emlak sektöründe bir ilki yakalamış olarak adından çok bahsetmiştir. Çift yönlü olan bu kartvizitler aslında bir işin veya unvanın profesyonelliğine dair bilgi vermek için yaptırılır. Ancak bundan çok daha fazlası elbette vardır. Hizmetler ön planda tutulan ve başarılı olduğunun kanıtı ya da göstergesi olarak tanımlayabilirsiniz. Kartvizitler bir çeşit pazarlama aracıda diyebilirsiniz.

Kartvizit bastırmak isteyenler yaptığı işin önemini ve başarısını kartvizit ile de göstermek isterler. Bunlar için kabartmalı kartvizitler, resimli kartvizitler v.s gibi örnekleri en çok kullanılanlardır. Remax kartivizit modelleri de bunlardan biridir. Bu kartvizit resimli olup direkt olarak kişi ile temasa geçebilme imkanını sağlarsınız. Çift yönlü ve resimli kartvizitler son dönemde oldukça ilgi görmektedir. Etkileyici ve adından söz ettiren bu kartvizitler ile sadece Remaxa özgü olarak tasarlanmıştır. Ve Türkiye’de bir ilke imza atmışlardır.

Kartvizitlerde dilerseniz tasarımları kendiniz yapabilirsiniz. Ya da biz sizin istekleriniz doğrultusunda bir tasarım oluşturabiliriz. Ve sizin için özel olarak yapılan bu tasarımlarımız ücretsiz olarak yapılır.

Remax Kartvizit ile Adınızdan Söz Ettirin

Yalnızca emlak işine özel olarak yaptırılan Remax kartvizit modellerini dilerseniz kendi işinizde de kullanabilirsiniz. Bu son derece etkili ve akılda kalıcı bir modeldir. Birçok müşterinin çoğunlukla talep etmektedir. Resimli kartvizitler kişilerin sizi hatırlamasında kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca çift yönlü olması da büyük bir avantajdır.

Her meslekte rahatlıklar kullanılabilen kartvizitler kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliğe sahip olmalıdır. Ancak önceliğinizin olmasını isterseniz ve bir etki oluşturmak isterseniz tabii ayrıca akılda kalıcılık sağlamak isterseniz tüm kartvizit modellerimize bakabilir ve dilediğinizi seçip yaptırabilirsiniz. Oldukça ekonomik olan kartvizit basımlarımız her mesleğe özgü kartvizit örneği bulunmaktadır.

Çok fazla çeşit, boyut ve renklerimiz mevcuttur. Beğendiğiniz isteğiniz ya da kendi tasarımlarınızı da yapabiliyoruz. Akılda kalan renklerin kullanımının etkili olduğunu belirtmek isteriz. Baskı tekniklerinden ofset baskı ya da dijital baskı seçeneklerimiz bulunur. Dijital baskı özelliği teknik sürece göre daha hızlı ilerler. Ve hata oranı çok daha azdır.

Burada hiç yazı yok